Начало

Технологии

Преносими компютри


ACER GRIDVISTA Лесен за използване софтуер, предназначен да разделя екрана до четири отделни прозореца, оптимизирайки максимално наличното пространство на дисплея
Notebooks Acer Trusted Platform Module (TPM) е вграден чип, който съхранява ключове, пароли и цифрови сертификати директно в преносимия компютър, като предлага мощна система за разпознаване на потребителя и високо ниво на сигурност
ACER SIGNAL-UP Тази технология стратегически позиционира двете PIFA антени, разположени в капака на преносимия компютър, с цел генериране на многопосочна сигнална сфера за постигане на по-добра безжична връзка.
ACER QUICKCHARGE Acer QuickCharge увеличава живота на батерията и намалява времето за нейното зареждане - за един час тя може да бъде заредена до 80% и до 100% за два часа.
ACER CRYSTALBRITE Технология, която засилва яркостта и контраста на видео изображението и предоставя брилянтен образ, идеален за по-прецизни приложения, като телевизия с висока резолюция или специални компютърни игри.
ACER DASP+ Disk Anti-Shock Protection е технология, която предпазва твърдия диск при падане и гарантира несравнимо високо ниво на защита на вашите данни.
ACER ORBICAM™ Лесна за използване и съвместима с интернет-базирани средства за гласова и видео комуникация, Acer OrbiCam добавя безкраен потенциал и удобство към вашите възможности за конферентна връзка.
ACER VIDEO CONFERENCE Acer Bluetooth® VoIP телефонът и ергономичната Acer OrbiCam™ уеб-камера ще ви помогнат да получите най-чистия звук и най-ясната картина, за да можете свободно да комуникирате в Интернет. В комбинация с усъвършенстван VVoIP протокол (за пренос на глас и видео през Интернет), Acer Video Conference е цялостно решение за аудио-видео комуникация където и да сте.
ACER TPM (Trusted Platform Module) Acer Trusted Platform Module (TPM) е вграден чип, който съхранява ключове, пароли и цифрови сертификати директно в преносимия компютър, като предлага мощна система за разпознаване на потребителя и високо ниво на сигурност

Монитори


ACER CRYSTALBRITE С по-ярки картини, невероятен контраст и резки контури, Acer CrystalBrite LCD дисплеите могат да съживят и най-сложните изображения.
LED BACKLIGHT Допълнителното задно осветяване на LCD панела подобрява значително цветопредаването на монитора и позволява още по-фини настройки на температурите, цветовата наситеност и нюансите.
FlxArm Увеличава продуктивността чрез ергономично регулиране на височина, въртене и смяна на наклона.
Acer eDisplay Acer eDisplay мениджмънт опростява основните настройки като резолюция, яркост, контраст, фокус и позиция, така че цветовете се изобразяват с по-голяма точност и с дълготраен комфорт.
Адаптивен контрастен мениджмънт Адаптивният контрастен мениджмънт анализира всяка сцена, добавяйки образите рамка по рамка, за да подобри цветното качество, като по този начин постига възможно най-белия бял цвят и най-дълбокия черен цвят.
eColor Acer eColor мениджмънт оптимизира образа за по-добра работа пред екрана с богата гама избирани от потребителя сценарии: стандартен режим, текстови режим, графичен режим и дефинирани от потребителя режими.
SensorTouch Високочувствителни контроли без бутони, които предлагат непрекъснат и ултра-бърз достъп до управлението на екрана и безшевна работа на потребителите.

Проектори


Acer EcoProjection Acer EcoProjection Technology е природо-съобразно решение , което регулира и намаля консумацията на електрическа енергия до 50% в режим Stand by и до 20% в ECO режим.
Projectors Проектирани, така че да осигурят на всеки възможност по най-лесният начин да се наслади на потенциала на прожекторите Acer.
Acer ColorBoost Acer ColorBoost е патентована и иновативна технология за усъвършенстване качеството на цветовете при DLP прожекторите. Технологията поставя нови стандарти в качеството на образите, осигурявайки оптимизирана работа с цветовете, което позволява постигането на реални образи.